Jag ar donna som ar ledig och jag har varit det typ lange

Sjalv ser bra ut, sjalv har humor, trevlig personlighet och en anatomi sjalv ar tacksam med. Fastan detta ar jag an idag singel, jag kanner att jag inneha forsokt allt: traffat kompisars kompisar; gatt ut till klubbar; speed dating; sjalv gick med i ett gym i forhoppning ifall att det varenda sann fason; fester; dejting sidor … och intet fran det har hittills fungerat forut mej.

Jag forsokte till och med fejka som om jag ej sokte efter karleken langre, eftersom allihopa envisades att skriva for mej, “du kommer hitta karleken nar du minst anar det”. Men den bittra sanningen ar att det ar svart att hitta precis, bade har i Sverige men tillika i resten av varlden. Hollywood bilden fran karlek ar missledande, det verkliga livet kraver betydligt mer arbetsplats.

Sjalv hade i princip gett upp tanken gallande att finn nagon chef taget tills en av mina narmsta vanner berattade for mig ifall dejtingapparna Tinder och happn. Sa forut att avstyra att bli en crazy cat lady, testade sjalv dem bada. Kontentan fran de hela? Tinder kass, men happn fungerar, pa precis!

Ingen av dem har blivit uppsyn pojkvan

1. Funktionerna for varje appDet laka “svep vanster forut att rata, svep hoger om du tycker om personen” – konceptet inneha ganska blivit ett lustighet bland singel personer idag, pro i verkligheten utfor inte Tinders svep funktion processen att hitta karlek enklare. Tank kungen https://kissbrides.com/sv/kazakstan-kvinnor/ det – ifall sjalv redan har svept vanster kungen 10 killar, nar nagon med ett sot leende (och helst en hund) profil kommer upp, sa ar det sa inte svar forut mina reflexer att fortsatta svepa vanster och forskjuta honom av felbedomning. Och sen ar han borta forut stadse, och med nastan en miljoner folk i Stockholmsomradet, ar mina chanser att hitta honom upprepa ganska sma. Jag inneha aldrig upplevt det arme problemet kungen happn forut ifall sjalv vill ta bort en pojke fran karna strom, tvingas jag klicka kungen det lilla korset. Detta minskar felfrekvensen betydligt och det betyder i princip att mina feta, okoordinerade tummar inte kommer att klara av underminera mitt karleksliv.

2. Storleken kungen spelomradetTinder visar mej killar som bor mellan 2 till 161 km fran mej. Visserligen vill jag faktiskt traffa nagon men bor sjalv i typ centrala Stockholm och sjalv inte vill traffa en pag 150km bort och da behova kugga ett langdistansforhallande som nog ej kommer att medfora nagot. (Alla kanner vi nagon som inneha gjort langdistansforhallande ett hederligt prov men funkar det nagonsin i langden)?

Happn visar profiler som ar 250 meter ifran mig – sa jag vet att de bor i mitt omrade eller de spenderar massor tid har. Sjalvklart amna man aldrig skilja sin exakta lage, men faktorn att personerna finns inom ett aktuellt omrade gor att du inser att du ej behover rubba till en annan galax (eller stan) pro att hitta din dromman. Happn anvander en geolocation som ar baserad kungen realtid, sa du ser bara de personer som du inneha korsat vagar med, allting blir realistiskt pa ett satt som sjalv ej var van spann, fullsatt av mojligheter, i och med det uppdaterar nyhetsfloden varje gang manniskor flyttar kungen sig.

Nar du ror pa dig, absolut som din happn tidslinje

3. Kvaliteten kungen profilernaJag inneha anvant apparna genast i tre veckor och sjalv inneha inte sett en enda fangslande profil kungen Tinder. Det varje en kille som sjalv matchade med som kandes hoppfull, men efter hans forsta budskap, VGD, (jada, det ar bokstavligen allting han skrev), kande jag mej bestamt inte imponerad. Pa happn inneha sjalv redan traffat och chattat med tre snygga, roliga OCH smarta killar. .. an … men jag kanner mej forhoppningsfull.

Det ar fran dessa anledningar som jag inneha absolut mig for att fortga med happn och ej Tinder, vilket hederligt talat verkade mer som en app pro att far till det. Happn inneha gett mig nytt forhoppning om att motas den ratta killen, och jag har en magkansla att det kommer ej ta lang epok innan sjalv antligen kan offra uppsyn jakt efter karleken.